A & l

Bvba A&L  is al jaren een gevestigde waarde in het bouwen van nieuwbouw woningen en appartementen. Wij ontwikkelen en realiseren onze eigen vastgoedprojecten.

Bvba A&L  is voor U de ervaren woonpartner met visie. Wat ons typeert? Dat is een feeling voor hedendaagse architectuur, oog voor toplocaties en een neus voor nieuwe woonvormen.

Wij  werken  steeds met onze vaste architect en geregistreerde aannemers bovendien kiezen we bewust voor duurzame, energiezuinige materialen die betaalbaar zijn. De beste prijs-kwaliteit- verhouding.


Hoe werken wij?

Een huis bouwen is voor ieder van ons een grote investering die men misschien maar éénmaal in zijn leven aangaat. Wanneer men start is het van groot belang om dit goed en voorbereid te doen.

Bvba A & L neemt alle last op zijn schouders en organiseert het volledige bouwproces. Wij hechten groot belang aan een persoonlijke aanpak. Informatie over onze prijzen en de keuze van materialen krijgt u van ons glashelder en tot in het detail.


Met de stijgende energieprijzen wordt energiezuinig wonen ook steeds belangrijker. Ook de wettelijke verplichtingen rond energiezuinig wonen worden door ons mee voorzien. Onze kennis en ervaring gebruiken we graag om betaalbare, energievriendelijke woningen te bouwen.


Troeven

En wat met het budget? Buiten de standaard uitvoering met vaste koopprijs heb  je als toekomstige bewoner nog voldoende ruimte om je woning te personaliseren. Eventuele financiële consequenties zullen we je altijd op voorhand meedelen, zonder verdere verplichtingen. Jij beslist uiteindelijk over het totaalbudget van je woning. Dat sluit onaangename financiële verrassingen zonder meer uit.

Wij helpen je graag bij je keuzes.