top of page

Vanaf 2023

BOERENKRIJGPARK

Wonen in het groen

LOCATIE

Boerenkrijgpark  wordt opgetrokken in een prachtige bosrijke omgeving aan de Boerenkrijglaan te Westerlo. Westerlo is terecht trots op de titel 'Parel van de Kempen'. De gemeente aan de Grote Nete straalt een aparte klasse uit. De adellijke familie de Merode en de norbertijnen zijn er nadrukkelijk aanwezig met enkele opvallende monumenten. In de bosrijke omgeving rijgen prachtige natuurgebieden zich aaneen.

AANGENAAM WONEN IN WESTERLO

Het nieuwbouwcomplex Boerenkrijgpark situeert zich in westerlo . De kempen een aangename, groene omgeving. Buitenpret voor jong en oud? Daarvoor trek je naar de Kempen. Vlot bereikbaar, vlak, groen en vol afwisseling: dat is de Kempen in een notendop.

De Kempen heet je welkom, en laat je eigenlijk nooit meer los.

Met 18 appartementen, 7 woningen en een ondergrondse parkeergarage is dit vastgoedproject aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een mooie groene woonst of senioren die hun huis willen inruilen voor een ruim en rustig nieuwbouwappartement in Westerlo. De gemeenschappelijke tuin is een surplus voor iedereen. De kleinsten kunnen hier in alle veiligheid buiten vertoeven/spelen terwijl de ouders en/of grootouders genieten van de bosrijke omgeving.

kasteel de merode
Kwarekken
Schermafbeelding 2021-08-23 om 15.36.13

Hedendaagse architectuur

Boerenkrijgpark straalt een moderne architectuur uit. Zowel de appartementen als de woningen worden opgetrokken in lichte gevelsteen en bieden hedendaagse wooncomfort aan. Elke energiezuinige entiteit beschikt over een ruim terras of tuin en biedt een open zicht. Daarnaast kunt u ook altijd een frisse neus halen in de groene exclusieve bosrijke omgeving met prachtige fietspaden en wandelwegen.

HEDENDAAGSE NORMEN

De appartementen en woningen te koop zijn beschikbaar in verschillende types. Ze variëren in vierkante meters en slaapkamers en zijn allemaal gekenmerkt door een hoge afwerkingsgraad, een praktische indeling, voldoende bergruimte en veel licht dankzij de grote raampartijen. Parkeren gebeurt ondergronds, waar elk appartement of woning in alle rust over een ruime staanplaats kan beschikken.

bottom of page