Weldra te koop in Westerlo

Boerenkrijgpark

INFO

Ligging:Boerenkrijglaan 72

Het is gelegen tegenover het gemeentehuis van westerlo

( Het kasteel van gravin Jeanne de Merode )

Omgeven in mooi natuur met waardevolle gebieden als de Kwarekken, de Beeltjens en de Asbergduinen en door de aanwezigheid van het waterkasteel de Merode, het Nieuw Kasteel en de abdij van Tongerlo wordt Westerlo in toeristische publicaties doorgaans vermeld als "De parel van de Kempen".

Residentie boerenkrijgpark  wordt voorzien in een mooi groen parktuin. Een  prachtig en energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 18 appartementen en 7 woningen

 

Alle woningen en gelijkvloers appartementen hebben een eigen tuin. De hele buurt wordt ingericht met aangename groenzones.

 

In ons lastenboek zal je merken dat we ver gaan in de afwerking van jouw nieuwe woning of appartement. Het terras, het dakterras, het voordeurpad, de aanleg van jouw voortuin, het poortje achteraan de tuin, ... Aan alles werd gedacht. Ook op de verdiepingen zijn mooie terrassen voorzien. De inkomhal met trappenhal en lift wordt stijlvol afgewerkt.

We bouwen sleutel-op-de-deur en zorgen voor een verfijnde afwerking.

Zoals steeds werken we met mooie afwerkingsbudgetten in onze totaalprijs voor de vloeren, keuken, badkamer van jouw keuze

U kan hierbij helemaal zelf kiezen in de toonzalen van onze partners. 

Er zijn 4  gebouwen . de appartementen tellen  3 verdiepingen  met 1, 2, 3 of 4  slaapkamers. Woningen met 3 tot 4 slaapkamers.

Bij elk appartement en woning is een ondergrondse garageplaats  en berging  inbegrepen  en er zijn ook nog extra parkeerplaatsen beschikbaar.  

Interesse?

U kan zich inschrijven op de wachtlijst

woningbouw.al@telenet.be